Пам’яті талановитого лікаря ветеринарної медицини, управлінця Аранчія Сергія Васильовича

 

Минуло вже сім років відтоді, як пішов із життя талановитий і досвідчений спеціаліст, який зробив значний внесок у розвиток вітчизняної ветеринарної медицини, Головний державний ветеринарний інспектор Полтавщини, доцент кафедри анатомії та фізіології сільськогосподарських тварин Полтавської державної аграрної академії заслужений працівник ветеринарної медицини України Сергій Васильович Аранчій.
 
Адміністрація Полтавського державного аграрного Університету на чолі з ректоркою Аранчій Валентиною Іванівною, представники ректорату, викладачі та студенти факультету ветеринарної медицини вшанували пам’ять Сергія Васильовича покладанням квітів до його меморіальної дошки, розміщеної на фасаді факультету ветеринарної медицини. Спогадами про Сергія Васильовича, його людські та ділові якості зі студентами поділилися декан факультету ветеринарної медицини професор Кулинич Сергій Миколайович, професор кафедри інфекційної патології, гігієни санітарії та біобезпеки Передера Сергій Борисович.
 
У своїх промовах вони зазначили, що Сергій Васильович був висококваліфікованим професіоналом, порядною людиною, людиною дійсно з великої літери.
 
Світла пам’ять про Сергія Васильовича завжди буде жити в наших серцях.