Ознайомча зустріч аспірантів і молодих учених ПДАУ із представниками Ради молодих учених при МОН

 

15 лютого відбулась ознайомча зустріч аспірантів першого року набору та молодих учених Полтавського державного аграрного університету із представниками Ради молодих учених при Міністерстві освіти та науки. Зустріч проходила онлайн і всі охочі могли долучитися до неї, щоб дізнатися про проєкти та ініціативи РМУ при МОН, спрямовані на підтримку наукової діяльності молодих учених.

 

Зустріч розпочалась із вітальних слів голови РМУ при МОН Олесі Ващук і проректора з науково-педагогічної, наукової роботи ПДАУ Олега Горба. Далі голова Ради молодих учених ПДАУ Станіслав Ковальчук у короткій доповіді представив РМУ ПДАУ, принципи та напрями її діяльності. До зустрічі також долучилися голова Ради аспірантів ПДАУ Сергій Шабельник, який представив РА ПДАУ та сферу їхньої діяльності.

 

Координаторка зустрічі від РМУ при МОН Олена Поліщук за допомогою інтернет-сторінки організації представила розгорнуту доповідь про діяльність РМУ при МОН, її поточні проєкти та ініціативи.

 

Важливою ініціативою РМУ при МОН також є проєкт «Офіс підтримки вченого», започаткований МОН минулого року, який надає доступ до проєктів, що подібні до започаткованих РМУ при МОН, але для всіх науковців без вікового цензу. Серед таких проєктів: «Кампус вченого», «Книга від вченого», «Наукові звитяги», «GrantWriter» та інші.

 

Наприкінці зустрічі всі присутні мали змогу поставити запитання представникам РМУ при МОН.

 

   

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: