Open Agro University – це унікальний освітній проєкт для підготовки спеціалістів нового покоління!

 

Нещодавно закінчився черговий сезон навчання в Open Agro University, власному навчальному закладі компанії Kernel, що тривав майже пів року. У навчанні брали участь і студенти Полтавського державного аграрного університету, зокрема Максим КОЗИРЬОВ, здобувач вищої освіти 3 курсу інженерно-технологічного факультету за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Після проходження навчання онлайн та офлайн, курсу лекцій від менеджменту компанії, були відібрані кращі студенти для проходження  практики. 
 
Максима направили у СТОВ «Дружба Нова», що в місті Ніжин Чернігівської області. За весь час навчання учасники програми відвідали чотири бази компанії Kernel та познайомились із різними видами сільськогосподарської техніки, з особливостями її будови та нюансами, що можуть виникнути під час її ремонту. Усі учасники залишилися задоволеними як здобутими теоретичними знаннями, так і практичними навичками.
 
Зокрема, Максим Козирьов з цього приводу висловився так: «Безпосередньо під час практики я мав змогу частково виконувати обов’язки інженера-механіка. Було цікаво робити планові ТО тракторів, спостерігати за осінньо-польовими роботами і вже на місці проводити щоденні огляди трактора та агрегату, з яким він працює (на знос підшипників та інших елементів). Також особисто для мене була захопливою робота із системами навігації, автопілотом тракторів і каталогами запасних частин. Я вважаю цей досвід дуже корисним для мене. Тому в кого є така можливість, обов’язково спробуйте!!!»
 
Ми вітаємо Максима з успішним завершенням навчання та бажає нових здобутків!