Онлайн-зустріч викладачів кафедри Галузевого машинобудування із учнями 11-х класів загальноосвітньої школи № 27

21 травня 2021 року викладачі кафедри галузевого машинобудування інженерно-технологічного факультету Полтавської державної аграрної академії Сергій Яхін, Юлія Овсієнко і Тетяна Рижкова провели онлайн-зустріч із учнями 11-х класів Полтавської загальноосвітньої школи № 27 Полтавської міської ради.

 

Під час заходу обговорювалися питання, пов’язані з історією створення й розвитку закладу вищої освіти, інфраструктурою академії, особливостями організації навчально-виховного процесу, наукової роботи студентів і самоврядування в академії. Увагу школярів було особливо зосереджено на структурі сайту нашого закладу вищої освіти, адже в умовах дистанційної освіти молодь усе частіше орієнтується на офіційну інформацію, представлену на сторінках інтернету, зокрема соціальних мереж. Цікавою для учнів 11-х класів стала сторінка з інформацією для вступників, де було продемонстровано можливості добору спеціальностей за наявними сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання.

У заході також взяла участь учителька школи Ірина Харченко, яка й організувала його. В умовах карантину подібні онлайн-зустрічі є досить продуктивними та цікавими для абітурієнтів 2021 року.

 

Аудиторія: 

Діяльність: