Онлайн-зустріч із психологом Мариною Карацюпою на тему «Подбай про своє здоров’я сьогодні – матимеш щасливих дітей завтра!»

10 листопада 2021 року для студентів 1 курсу інженерно-технологічного факультету Полтавського державного аграрного університету спеціальностей 208 Агроінженерія, 133 Галузеве машинобудування і 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка фахівчиня із соціальної роботи, психолог Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марина Карацюпа провела онлайн-зустріч на тему «Подбай про своє здоров’я сьогодні – матимеш щасливих дітей завтра!». Також до онлайн-зустрічі долучилися куратори й викладачі факультетів ПДАУ.
Не випадково цей захід був організований для студентів першого курсу, бо саме в студентські роки молодь починає «приміряти на себе» різні соціальні ролі. Кожному юнаку або юнці здається, що їхня «життєва траєкторія» є неповторною, а проблеми «дорослого життя» — унікальними. Тож як поводитися у ролі студента, коли зменшився батьківський нагляд, а ілюзія свободи паморочить голову й може завести далеко від омріяного результату, та інші цікаві життєві питання обговорили здобувачі вищої освіти із пані Мариною. Одним із головних гасел зустрічі став вислів: «Подбай про своє здоров’я сьогодні – матимеш щасливих дітей завтра!». Адже однією з найбільших помилок юності є безвідповідальне і недбале ставлення до свого здоров’я. А щодо репродуктивного здоров’я, то проблема здоров’я нації є сьогодні наскільки актуальною, що про неї слід нагадувати молоді якомога частіше.
Метою таких зустрічей є профілактика девіантної поведінки молоді щодо власного здоров’я і здоров’я оточуючих. Адже профілактичні заходи сприяють запобіганню непоправним вчинкам, що іноді руйнують людські долі.

Аудиторія: 

Діяльність: