Олександру Галичу вручили подяку за виховання свідомої студентської молоді

 

У Полтаві 20 лютого відбувся благодійний концерт-присвята Героям Небесної Сотні «Палають шини і серця» у Центрі культури та дозвілля Полтавської міської територіальної громади. Активну участь у його підготовці взяли студенти Полтавського державного аграрного університету, які завжди долучаються до волонтерської діяльності.

Враховуючи значний внесок студентської молоді, директорка ЦКД ПМТГ Оксана Михайленко вручила подяку ректору ПДАУ Олександру Галичу за допомогу в організації студентства для реалізації концерту-посвяти, а також професорсько-викладацькому колективу ПДАУ за виховання свідомої молоді та студентам за проявлену активну громадянську позицію, ініціативність і вагомий внесок у культурно-мистецьке життя громади.

Зі свого боку колектив Полтавського державного аграрного університету висловлює щиру подяку кожному свідомому українцю, що долучається до підтримки ЗСУ та ВПО. Ми завжди будемо допомагати всім вам у втіленні ваших шляхетних задумів заради спільної Перемоги та майбутнього України!

Також у рамках 10-ї річниці вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні студенти Полтавського державного аграрного університету спеціальностей 052 Політологія та 035 Філологія відвідали показ документального фільму «Вогнехреща», який було створено на основі проєкту Українського інституту національної пам’яті «Майдан: усна історія». В основу цього унікального фільму покладено події на Майдані. Крім того, Полтавський державний аграрний університет став місцем проведення урочистого заходу «День пам’яті Героїв Майдану», під час якого відбулося вшанування пам’яті кожного зі 107 загиблих Героїв Майдану, зокрема двох загиблих майданівців з Полтавської області, та презентовано фільм, присвячений єдиному фермеру з-поміж загиблих майданівців Чміленку Віктору Івановичу.

Кожен із цих заходів став черговим нагадуванням про високу ціну свободи, за яку боролися Герої Небесної Сотні. Ми повинні пам'ятати про героїзм наших співвітчизників, які боролися за краще майбутнє України!