Новорічне дозвілля з Мовним центром ПДАУ

У Мовному центрі ПДАУ всі охочі студенти та викладачі мають змогу не тільки вивчати англійську та німецьку мови, але й ознайомитися з культурою англомовних і німецькомовних країн, їхніми традиціями та звичаями!
Викладачі центру організовують тематичні вечірки, надають можливість використовувати отримані знання на практиці: у спілкуванні, виступах, іграх, квестах, караоке та переглядаючи фільми.
У першій половині цього навчального року було організовано заходи з нагоди свят Хелловін і День подяки, а також Різдвяну та Новорічну вечірки. Слухачі курсів Мовного центру самостійно створили різдвяні та новорічні побажання для своїх близьких, отримали компліменти англійською мовою, опанували вишукане мистецтво їх створення. Завдяки іграм "Секретний Санта" та "Новорічні резолюції" учасники курсів із задоволенням і захопленням поринули у світ вивчення англійської мови. Не забули і про складання власного плану цілей на наступний рік, звісно, англійською мовою. Під час усіх активностей розвиваються важливі у будь-якій сфері навички soft skills.