Номінували в почесні Професори!

Вчена рада академії прийняла рішення про присвоєння звання Почесний професор Полтавської державної аграрної академії Цьові Андрію Олександровичу  - засновникові приватного сільськогосподарського підприємства «Нива» Шишацького району, повному кавалерові орденів «За заслуги», заслуженому працівнику сільського господарства України, випускникові агрономічного факультету.

Такою високою відзнакою науковий загал академії відзначив особистий внесок Андрія Олександровича в розбудову аграрного сектора економіки країни, значні виробничі показники в господарстві та творчу плідну співпрацю з академією.

Ректор академії, професор Аранчій Валентина Іванівна вручила номінантові диплом Почесного професора та традиційну професорську мантію.

 

 

На засіданні вченої ради також узгоджені питання про подальшу співпрацю між академією та приватним сільськогосподарським підприємством, серед яких: практичне навчання студентів, ознайомчі екскурсії з рослинництва, тваринництва та садівництва, співпраця в селекції сільськогосподарських культур, захист дипломних робіт студентів безпосередньо в господарстві.