НЕК «Укренерго» долучилася до неформальної освіти студентів ПДАУ

 

Національна енергетична компанія «Укренерго» дотримується принципів сталого розвитку і в процесі своєї діяльності сприяє соціальному прогресу і поліпшенню добробуту суспільства. Однією зі стратегічних цілей компанії є розвиток освіти й науки для потреб енергетичної галузі. НЕК «Укренерго» системно співпрацює із закладами вищої освіти, місцевими громадами та освітніми інституціями.
⠀⠀⠀⠀⠀
27 лютого 2024 року в рамках реалізації соціально-екологічного проєкту Освітні заходи для молоді з неформальної освіти у форматі симуляційної гри для студентів Полтавського державного аграрного університету було проведено соціально-екологічний освітній захід з енергетики “Молодь приймає рішення”. Перед студентами виступили директор з природоохоронної діяльності WWF-Ukraine Костянтин Гура, експерт з екології НЕК “Укренерго” Геннадій Давидов, експерт зі сталого розвитку НЕК “Укренерго” Богдан Радченко та експертка з охорони довкілля НЕК “Укренерго” Ганна Якименко. Вони розповіли про відповідальну енергетичну та екологічну свідомість, зелену трансформацію, а також презентували соціально-екологічний кейс “Проєкти НЕК “Укренерго” зі сталого розвитку, провели симуляційну гру “Молодь приймає рішення”.
⠀⠀⠀⠀⠀
Щиро дякуємо експертам НЕК “Укренерго” за проведені заходи, змістовний виклад вкрай важливої для формування самосвідомості молоді інформації та вагомий внесок у поліпшення неформальної освіти.