Навчальна практика з дисципліни «Статистика»

25 червня 2019 року студенти та викладачі кафедри економічної теорії та економічних досліджень в рамках студентської навчальної практики зі «Статистики» відвідали Головне управління статистики у Полтавській області.

Ними було взяти участь у науковому семінарі на тему «Діяльність органів державної статистики України». Семінар відкривала начальник відділу планування, координації та моніторингу статичної діяльності Драчко Н.А.

Начальником відділу управління персоналом Костецьким Д.М. розкрито питання з історії розвитку державної статистики України. Цікава доповідь була у начальника управління збирання даних статичних спостережень, взаємодії з респондентами та роботи з постачальниками адміністративних даних Пасічник Ю.І. на тему «Діяльність органів державної статистики України».

У роботі семінару взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування», викладачі кафедри економічної теорії та економічних досліджень ПДАА (Рудич А.І., Єгорова О.В., Кононенко Ж.А., Кончаковський Є.О., Чіп Л.О.).

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: