Науково-практична конференція «Правові, економічні та соціокультурні засади регулювання суспільних відносин: сучасні реалії та виклики часу»

Вже традиційною є участь науково-педагогічних працівників кафедри підприємства і права та здобувачів вищої освіти за ОПП Правознавство спеціальності 081 Право Полтавського державного аграрного університету у наукових заходах, організованих ЗВО партнером – Полтавським інститутом економіки і права Університету «Україна». Науковці університету організовують та проводять ряд наукових і науково-практичних конференцій і семінарів. Наукові заходи – важлива складова комплексного, системного підходу до креативної форми навчання та інтенсивного наукового пошуку.

9 грудня 2020 року у Полтавському інституті економіки і права відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Правові, економічні та соціокультурні засади регулювання суспільних відносин: сучасні реалії та виклики часу». До початку роботи наукового зібрання було розіслано програму, а наприкінці – сертифікат про участь у заході.
Тези доповідей професорсько-викладацького складу кафедри підприємства і права та здобувачів вищої освіти спеціальності 081 Право, що були підготовлені в рамках діяльності студентського наукового гуртка «Правовий диспут», опубліковані в збірнику матеріалів конференції.
Після пленарного засідання, яке відбулося в очно-дистанційному режимі, продовжилося обговорення наукових доповідей і повідомлень на трьох інтерактивних панелях: 1) «Правове регулювання суспільних відносин: теоретико-концептуальні та практичні виміри»; 2) «Розвиток економічної та фінансової системи України та світу в умовах викликів сучасного суспільства»; 3) «Інноваційний розвиток соціокультурного простору: глобальний та національний виміри змін». Тематика доповідей викликала жваве обговорення та дискусії.
Щиро дякуємо організаторам та учасникам академічного зібрання за цікавий і змістовний науковий захід та зичимо подальших наукових здобутків!