Науковці ПДАУ провели всеукраїнське підвищення кваліфікації зі зв'язків з громадськістю

 

Співпраця між Полтавським державним аграрним університетом та Центром українсько-європейського наукового співробітництва набирає обертів. Протягом лютого — березня 2024 року науково-педагогічний колектив ПДАУ долучився до проведення курсу лекцій у межах науково-педагогічного підвищення кваліфікації на тему «Ефективні методи PR, GR та IR у сфері вищої освіти». 
 
До складу організаційного комітету увійшли ректор ПДАУ Олександр Галич, проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб, директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій Дмитро Дячков, завідувачка кафедри менеджменту імені І. А. Маркіної Тетяна Воронько-Невіднича, керівниця Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Юлія Вакуленко та керівник відділу із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку Володимир Дудник.
 
Спікерами були старша викладачка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін, керівниця відділу маркетингу ПДАУ Інна Сенько та докторант кафедри менеджменту імені І. А. Маркіної, старший викладач кафедри маркетингу, провідний фахівець відділу маркетингу ПДАУ Ігор Лядський.
 
Перша лекція на тему «Значення PR (Public relations) для освіти та науки» стосувалася важливості ведення PR-політики у сфері освіти і науки, стратегій та інструментів PR.
 
Темою другої лекції була «Побудова коректного діалогу з владою, або GR (Government relations)», на ній було висвітлено питання ролі, сутності та механізмів застосування GR.
 
Третя лекція під назвою «Уміння подобатися інвесторам IR (Investment relations)» охопила широкий діапазон тем: від стратегії успішних IR до маркетингової складової зв'язків з інвесторами та грантових можливостей науково-педагогічної спільноти.
 
Колектив ПДАУ вдячний Центру українсько-європейського наукового співробітництва та особисто його директору Михайлу Віхлаєву за традиційно високий рівень підготовки та організації всеукраїнського підвищення кваліфікації.