На території ПДАУ організовано безкоштовне харчування завдяки іноземним благодійникам

 

Цього тижня на території Полтавського державного аграрного університету представники  благодійного фонду "Добрий заклик" | GOOD CALL MINISTRIES надають безплатні обіди для мешканців обласного центру.  Найчастіше приходять до пункту безплатної роздачі їжі внутрішньо переміщені особи (ВПО), які проживають на території нашого студмістечка, студенти, а також пенсіонери, люди з інвалідністю, мами з дітьми. Всі дякують за таку підтримку. 
 
Хочемо додати, що благодійний фонд "Добрий заклик" | GOOD CALL MINISTRIES — це християнська некомерційна організація, що надає благодійну підтримку військовим і ВПО. Вони допомагають харчовими продуктами, одягом, ковдрами, ліжками та задовольняють інші потреби людей, що опинилися в скрутних умовах. 
 
Фонд "Добрий заклик" | GOOD CALL MINISTRIES співпрацює із християнами з Голландії. Благодійники допомагають не тільки в Полтаві, а й у інших областях України, де встановлюються мобільні кухні, з яких відбувається роздача їжі протягом п'яти днів на тиждень. Показово й те, що до роботи на кухні, яка знаходиться на території ПДАУ, були залучені волонтери саме з нашого Університету. Це не дивно, оскільки працівники та студенти ПДАУ активно допомагають ЗСУ і ВПО з перших днів війни, зокрема проводять благодійні акції, а також надають іншу необхідну підтримку тим, хто цього потребує!