Ми щодня дякуємо ЗСУ за боротьбу і захист, за змогу прокинутися зранку. І ми будемо допомагати стільки, скільки буде потрібно.

23 серпня, за ініціативи Полтавського державного аграрного університету відбувся ще один благодійний захід — підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників на тему "Безпека під час війни" з метою збору коштів на підтримку ЗСУ, а вже сьогодні вручили подяку від добровольчого батальйону «Карпатська Січ» колективу ПДАУ на чолі з в.о ректора Валентиною Аранчій. 
 
Модератором онлайн-зустрічі був доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту імені І. А. Маркіної ПДАУ Микола Зось-Кіор. 
 
Під час підвищення кваліфікації організатори  провели аукціон, на якому можна було придбати один із трьох лотів:
 
1. прапор, шеврон 95-ї окремої десантно-штурмової бригади;
2. туб від  NLAW добровольчого батальйону  «Карпатська Січ»;
3. ракети від касетних снарядів добровольчого батальйону  «Карпатська Січ».
 
Після проведення заходу до музею ПДАУ були передані фото та шеврон 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. 
 
Цікаві розповіді спікерів, з-поміж яких були практики-комунікатори, громадські активісти, волонтери та військові, не залишили байдужими жодного з учасників заходу.
Зазначимо, що для участі в підвищенні кваліфікації зареєструвалося понад 200 осіб не тільки з усіх куточків України, а й навіть із Франції (одним зі спікерів була Катерина АЛЬНЕ з Парижа). 
 
Під час заходу організатори змогли зібрати благодійну допомогу у розмірі 42300 грн. На цю суму було закуплено і передано для потреб ЗСУ 5 сонячних станцій і кошти на придбання для військових 27-ми комплектів форм, які були пошкоджені під час фосфорних обстрілів.
 
Наприкінці онлайн-зустрічі виступив заступник командира батальйону «Карпатська Січ» Сабій Ігор Михайлович і подякував усім учасникам, а особливо колективу Полтавського державного аграрного університету.
Разом до Перемоги!
 
P.S. Також сьогодні особисто отримали сертифікати про організацію вебінара та участь у  ньому в. о. ректора Валентина Аранчій, перший проректор Олександр Галич і  проректор з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Тамара Шаравара.