Міжнародний день захисту дітей і День відкритих дверей у ПДАУ

Не минуло і двох тижнів, а в Полтавському державному аграрному університеті знову свято. Цього разу були запрошені й найменші відвідувачі з батьками, й абітурієнти, що планують вступати у ЗВО вже через кілька місяців.

Захід відзначився багатою програмою: і виконання Гімну січових стрільців «Ой, у лузі Червона калина» – флешмоб, прийнятий від Полтавського університету економіки і торгівлі, і тематичні локації та майстер-класи від усіх факультетів та інститутів, і ціла низка заходів від різноманітних міських організацій, призначена для відвідувачів різного віку. Упродовж усього заходу лунали пісні українських виконавців і музичні виступи наживо.

Інженерно-технологічний факультет запропонував 5 локацій.

Співробітники Полтавської обласної організації товариства Червоного Хреста України та працівники факультету демонстрували прийоми надання першої домедичної допомоги як у формі гри для дітлахів, так і більш ґрунтовно – для дорослих.

Поряд знаходилася локація із сільськогосподарською технікою. Завдяки постійній співпраці з ТОВ «Агрістар» малеча могла подивитися на світ із кабіни трактора John Deere.

Третя локація була цікавою для школярів – майбутні абітурієнти звертали увагу на програмне забезпечення для 3D-моделювання та його можливості, а школярі молодших класів могли на власні очі побачити справжні фізичні досліди.

А ось за звання найбільш популярної серед маленьких відвідувачів на рівних боролися локація робототехніки, яка дала їм змогу покерувати справжнім роботом, і локація технологій харчового виробництва, що у реальному часі демонструвала роботу свого обладнання, а найголовніше – запрошувала на дегустацію.

Чекаємо всіх у гості на наступному святі!

 

Аудиторія: 

Діяльність: