Міжнародний день волонтера

Завжди, коли настають складні часи, першими на допомогу приходять добровольці в ім’я економічного і соціального розвитку – волонтери. Це Люди з великої літери: небайдужі, духовно сильні, рішучі та безстрашні.
Соціальні послуги людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, охорона навколишнього середовища, благодійництво, розвиток культури та мистецтв, охорона материнства і дитинства, участь у подоланні наслідків надзвичайних ситуацій і надання допомоги жертвам катастроф – це неповний перелік того, що роблять волонтери за покликом власного серця, і неповний перелік того, за що ми всі їм вдячні!
Низький уклін волонтерам, які безперервно допомагають воїнам на Сході України! Їхня постійна підтримка українським військовикам – доказ того, що українці – небайдужі та єдині, сильні та непереможні!
Наш Університет також не залишається осторонь волонтерського руху,  бо ми віримо: допомога слабшим робить їх сильнішими, негаразди – тимчасові, спільні зусилля – запорука успіху, а добро – завжди перемагає!