Міжнародне науково-педагогічне стажування

Шановні колеги!!!
 
«Європейська ліга професійного розвитку» разом Економічним Університетом у місті Краків та Малопольською школою державного управління м. Краків  організовує міжнародне науково-педагогічне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I - IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування на базі Економічного Університету у місті Краків, Польща.
 
Дати стажування: з 09 березня по 03 квітня 2020 року.
 
В результаті стажування, кожний учасник зможе оволодіти новими знаннями та здобути навички по розробці навчально-методичних матеріалів з застосуванням новітніх інноваційних методів, беручи за основу європейські моделі та методики викладання матеріалів. Учасники будуть мати можливість отримати досвід викладання на базі Економічного університету у Кракові та можливість впровадження отриманих знань у своєму навчальному закладі в подальшому.
 
Економічним Університетом у Кракові кожному учаснику після проходження стажування буде виданий сертифікат про проходження міжнародного стажування тривалістю  120 годин. 
 
 
 

РЕЄСТРАЦІЯ ТА ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

https://elpd.com.ua/stazhuvannya-uek-2020/

Додаткова інформація за телефоном: +38063 333 9152 (Панкратова Ольга)

Аудиторія: 

Діяльність: