Лекція з представником національної поліції про субкультуру "Редан"

 

З огляду на нещодавні події на всій території України та, зокрема, в місті Полтаві (мова йде про спробу російської інформаційно-психологічної операції через Telegram-канал спровокувати масові бійки під гаслом субкультури «редан») у представників патрульної поліції міста Полтави виникла нагальна  потреба у проведенні бесід зі здобувачами вищої освіти для роз’яснення поведінки сучасної молоді, дій у таких ситуаціях і недопущення подібних інцидентів у майбутньому.

На зустріч до студентів факультету обліку та фінансів ПДАУ завітала старша інспекторка з особливих доручень відділу зв’язків із громадськістю управління патрульної поліції Полтавської області лейтенант поліції Аліна Кондратенко.

Пані Аліна розповіла, як поліції вдалося завадити втягненню полтавських школярів і студентів у злочинну субкультуру, які наслідки мають такі дії для учасників агресивного «неформального флешмобу» та про вплив російської пропаганди через соціальні мережі на молодь і підлітків України.

Розмова була змістовною і дуже сподобалася студентам. Тож дякуємо спікерці Аліні Кондратенко за допомогу. Віримо в нашу перемогу!