Лекція Юрія Бойка для студентів-маркетологів ПДАУ

 

18 березня 2024 року в Полтавському державному аграрному університеті відомий полтавський рекламіст, директор агенції «Бойко» Юрій Бойко прочитав лекцію на тему «Ринок реклами: сучасний стан і перспективи розвитку». 
Пан Юрій поділився своїм досвідом роботи,  розповів про особливості роботи агенції «Бойко», окреслив основні напрями її діяльності.
Лектор також виклав власні думки про розвиток реклами в Україні, зазначивши, що 2022 рік був найскладнішим для рекламного ринку через війну та карантин. Проте він вважає, що рекламний ринок України має великий потенціал для розвитку.
 
Наприкінці лекції Юрій Бойко поспілкувався зі студентами, відповів на їхні запитання. Обговорили хибне уявлення молоді про те, що реклама – це лише SMM, бо насправді реклама – це значно ширше різноаспектне поняття. Лектор також висловив думку, що ринок SMM-агенцій ще не перенасичений, адже попит на SMM-послуги постійно зростає.
 
Лекція Юрія Бойка була цікавою та інформативною. Студенти отримали багато корисної інформації про рекламний ринок України та роботу агенції «Бойко».