Лекція у Хомутецькому ветзоотехнікумі ПДАА

Одним із найактивніших учаників нашої Школи європейського тваринництва  є Хомутецький ветзоотехнікум на чолі з директором Шинкаренко  Сергієм Васильовичем та заступником Даценко Людмилою Іванівною.

25 травня цього року для студентів 4 курсу факультету ТВППТ та ветеринарних фельдшерів, а також для викладачів на чолі із адміністрацією учбового  закладу було прочитано лекцію по світових тенденціях у інтенсивному вирощуванні телят. Вразило, настільки ця тема жваво обговорювалася в процесі подання матеріалу.

Однозначно, випускників цього навчального закладу будуть охоче запрошувати кращі підприємства України, бо ці спеціалісти по рівню знань деяких процесів уже можуть бути на голову вищі за багатьох практиків. По закінченню лекції  - фото із учасниками.

Вітаємо переможців конкурсу на кращий реферат по індикарству в рамках Школи європейського тваринництва!

 

Перше місце та винагороду 500 гривен виборов студент Березоворудського технікуму ПДАА Бабіч Євгеній. Друге місце посіла студентка факультету ветеринарної медицини ПДАА Глущенко Інна (грошова премія у розмірі 300 гривен), третє місце та нагороду 200 гривен отримала Юлія Приліпко (ФВМ ПДАА). Нагороди та грамоти вручалися студентам на засіданні Вченої ради аграрної академії.

Бажаємо переможцям натхнення у навчанні та невичерпної жаги до нових знань!