Он-лайн зустріч на тему: «Булінг» та «Протидія домашньому насильству»

Для студентів першого курсу факультету агротехнологій та екології 13-го та 15-го квітня було організовано он-лайн зустріч з директоркою притулку «Світло Надії» Оленою Чикуровою та психологом Оленою Пономарьовою. Тема зустрічі «Булінг» та «Протидія домашньому насильству».

Директорка та психологиня на реальних прикладах жінок, які до них зверталися за допомогою, розповіли студентам про види булінгу та види домашнього насильства, як боротися з цими неприйнятними проявами людської поведінки і виходити з тих чи тих ситуацій. А також надали інформацію про те, що в місті Полтава є заклад, куди звертаються жінки (жінки з дітьми), які потерпають від домашнього насильства та булінгу.

Жінки, які опікуються цим закладом, мають велике серце, адже вони забезпечують потерпілих не лише тимчасовим місцем для проживання, а й допомагають із працевлаштуванням та, найголовніше, надають психологічну і людську допомогу.

Давайте не замовчувати такі випадки, потрібно протистояти проявам насильства в суспільстві! Будемо обізнані, отже – захищені!

Аудиторія: 

Діяльність: