Квест для першокурсників ПДАУ «Полтава у моєму серці»

 

25 вересня 2023 року психологічна служба ПДАУ спільно зі співробітниками бібліотеки провела захоплюючий краєзнавчий квест «Полтава у моєму серці» для першокурсників усіх факультетів нашого Університету, який допоміг ще краще пізнати та полюбити Полтаву нашим «першачкам».

 

Про історію Полтави можна розповідати дуже багато: це і духовна столиця України, і прадавня колиска літературної української мови, й одне з найкрасивішим міст нашої держави… Під час заходу пригадували полтавські підземелля, герб нашого міста, художній музей, Хрестовоздвиженський жіночий монастир, Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішні, Музей важкої бомбардувальної авіації, Каплицю святого великомученика Юрія Переможця, Капище рідновірів, Білу альтанку та славнозвісні полтавські галушки. До речі, саме їм була присвячена одна із локацій, на якій студенти показували майстерність з їх виготовлення. Крім цього, розмальовки найвидатніших місць Полтави, гра "Крокодил", конкурси на кращого стрільця та найвеселіше фото, складання пазла й багато-багато іншого… Різнопланові локації, цікаві завдання, багато позитивних емоцій і подарунків – усе це чекало на наших студентів. Пізнавальний мікс доповнила книжкова виставка, присвячена видатним полтавцям, на якій було представлено літературу, що підкреслювала історичну самобутність української нації, багатовікову історію та красу рідної полтавської землі.

 

Особливу подяку за проведення цього квесту хочемо висловити ініціативній групі: Сементяєвій Зоряні, Омельяненко Богдані, Рохманко Єлизаветі, Дрьоміній Яні, Астаповій Анастасії – студенткам першого курсу факультету ветеринарної медицини за творчу активність у проведенні квесту. Щасливі очі студентів – найкраща винагорода!