Курсантки військової кафедри взяли участь у військово-патріотичному заході «Жіночий батальйон»

11 грудня в с. Терентіївка Полтавського району відбувся обласний військово-патріотичний захід «Жіночий батальйон», який організувало управління молоді та спорту Полтавської ОДА.

Проводиться цей захід щороку, проте торік його скасували через пандемію коронавірусу. Цьогоріч змагання вирішили відновити.  До змагань запросили учасниць віком від 14 років до 35 років, які за станом здоров’я можуть брати участь у військово-патріотичних змаганнях. Загалом цього разу виявили бажання позмагатися понад сто жінок, серед яких і представниці Полтавського державного аграрного університету.

Протягом дня дівчата змагалися на восьми локаціях і виконували завдання, пов’язані з орієнтуванням на місцевості, володінням зброєю і тактичною медициною.

Наприкінці змагань були визначені переможниці у 20-ти номінаціях. Команда Полтавського державного аграрного університету отримала грамоту управління молоді та спорту ОДА за високі досягнення у номінації «Індивідуальна підготовка стрілка».

Вдячні нашим студенткам-курсанткам військової кафедри за гідне представництво у змаганнях і вітаємо їх зі здобуттям чудових результатів!