Круглий стіл з лідерами у сфері сонячної енергетики

Під час проведення Тижня ННІ економіки, управління, права та інформаційних технологій Полтавського державного аграрного університету колектив кафедри економіки та міжнародних економічних відносин радо прийняв представників компанії Lumos – лідера у сфері сонячної енергетики, відомої своїми інноваційними рішеннями та зобов’язанням до сталого розвитку.

На засіданні круглого столу, організованому працівниками кафедри економіки та міжнародних економічних відносин, топменеджери компанії Lumos Андрій і Марина поділилися своїм досвідом, інсайтами щодо ефективності сонячних електростанцій і шляху до енергетичної незалежності, розкрили потенціал сонячної енергії та наголосили на її перевагах над традиційними джерелами енергії.

Важливість застосування відновлювальних джерел енергії в сучасному світі підкреслюється тим, що використання сонячної енергії – це не просто технологія, а шлях до більш «зеленого» та сталого майбутнього. За допомогою енергії сонця можна зменшити викиди вуглецю і таким чином подбати про чистоту планети для прийдешніх поколінь. Крім того, що сонячні електростанції ефективні, вони ще й економічно доцільні. За допомогою досягнень технологій та оптимізації процесів сонячна енергія стала життєздатним рішенням для бізнесу та спільнот.

Зустріч викликала жваве обговорення серед учасників, які висловили зацікавленість у впровадженні сонячних енергетичних рішень у сільському господарстві. Чимало з них побачило у цьому перспективну можливість підвищення ефективності, зменшення операційних витрат і сприяння охороні довкілля.

У контексті переходу країн світу до використання енергетики на основі відновлювальних джерел співпраця між Університетом і бізнесом є дуже важливою. Візит представників компанії Lumos не лише посприяв виникненню корисних інсайтів, а й надихнув університетську спільноту на впровадження інновацій.