Круглий стіл «Облік і оподаткування діяльності фізичних осіб – підприємців»

10 жовтня 2019 року в рамках профорієнтаційної роботи представниками кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю Полтавської державної аграрної академії був проведений науковий захід – круглий стіл «Облік і оподаткування діяльності фізичних осіб – підприємців», участь в якому взяли студенти аграрно-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернулася декан факультету обліку та фінансів к.е.н., доцент Дорогань-Писаренко Л. О., завідувач кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю д.е.н., професор Плаксієнко В. Я., які відзначили важливість науково-дослідної роботи студентів як фактору удосконалення системи підготовки фахівців та професійного зростання.

К.е.н., доцент, доцент кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю Романченко Ю. О. цікаво та детально розповіла про порядок реєстрації фізичних осіб – підприємців; стан та перспективи розвитку суб’єктів малого підприємництва; сутність та порядок спрощеного обліку оподаткування та звітності фізичних осіб – підприємців. Студенти набули практичних навичок, зокрема щодо вибору групи платника єдиного податку за спрощеною системою оподаткування за умови врахування різних критеріїв (види діяльності, обсяги доходу та ін.).

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: