КРУГЛИЙ СТІЛ «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ІННОВАЦІЇ»

26 квітня 2023 року для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії к.пед.н., доцентом кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Аллою Ільченко, за результатами вивчення навчальної дисципліни «Інноваційна педагогічна діяльність», був проведений круглий стіл в онлайн форматі на тему: «Актуальні питання вищої освіти: досвід, проблеми, інновації».

Учасники круглого столу обговорили актуальні питання сучасної вищої освіти в Україні, особливості організації інноваційної педагогічної діяльності у ЗВО.

На цьому заході виступили аспіранти Полтавського державного аграрного університету з доповідями на теми: Палазюк Б. О. «Роль педагога-новатора у розвитку аграрної освіти»,  Жайвор Д. С. «Роль інноваційної педагогіки у формуванні критичного мислення та самоаналізу», Мауер Д. Р. «Використання інноваційних технологій, як інструмент підвищення кваліфікації та конкурентоспроможності викладачів та здобувачів», Волощук О. М. «Мультимедійні та інтерактивні методи навчання в процесі професійної підготовки здобувачів вищої освіти», Куряча К. О. «Навчання за допомогою технології віртуальної реальності».

Учасники ділилися власним досвідом, науковими доробками. Після кожного виступу відбувалися плідні дискусії, в яких брали участь усі присутні на цьому заході.

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: