Конкурс стартапів Hackathon «Revival - 3»

 

22 листопада 2023 року вже традиційно кафедра менеджменту ім. І. А. Маркіної ННІ ЕУПІТ ПДАУ організувала і провела конкурс стартапів Hackathon «Revival-3». У заході взяли участь здобувачі вищої освіти за спеціальностями 073 Менеджмент, 075 Маркетинг, 211 Ветеринарна медицина та 281 Публічне управління та адміністрування.


Члени журі конкурсу:⠀⠀⠀

Олена СТРІЛЕЦЬ, начальниця відділу реалізації молодіжної політики Департаменту культури, молоді та сім’ї Полтавської міської ради;
Олександр КАСЬЯН, головний спеціаліст відділу з питань регіонального розвитку Полтавської обласної військової адміністрації;
Дмитро ДЯЧКОВ, д. е. н., професор, директор навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій;
Тетяна ВОРОНЬКО-НЕВІДНИЧА, к. е. н., доцентка, завідувачка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної.


Модератором заходу був Микола ВОВК, доктор філософії з менеджменту, старший викладач  кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної.


Під час захисту своїх стартапів студенти презентували надзвичайно цікаві й актуальні бізнес-ідеї, які стосувалися  автоматизованої системи спостереження за бджолиним вуликом, центру дозвілля для пенсіонерів, молодіжного простору для молоді, відкриття закладу ресторанного обслуговування, вирощування мікрозелені та підприємства з виробництва та адаптації протезів для осіб, що втратили кінцівки.
Жодна з презентованих бізнес-ідей не залишилася поза увагою та були обговорені. Переможцями конкурсу Hackathon «Revival – 3» стали: 
Микола СИДЬОРКА з роботою «ТехноАрт: Проект Життя» (І місце);
Альона ГЛУЩЕНКО – «Молодіжний простір для молоді Полтави» (ІІ місце);
Вікторія КИРИЧЕНКО – «Автоматизована система спостереження за бджолиним вуликом "BeeFarm"» (ІІ місце);
Світлана ДАНИЛЬЧЕНКО – «Кафе "Taina Torii"» (ІІ місце);
Дар’я КОМАРЕВЦЕВА – «Центр дозвілля для пенсіонерів "Золотий вік"» (ІІІ місце);
Анна ГОСТІЩЕВА – «Кондитерська "Salford"» (ІІІ місце);
Аліна ДРОБЯЗКО та Карина БАБЕНКО – «Мікрозелень» (ІІІ місце).


Студенти отримали позитивні емоції та цікаві подарунки від ННІ ЕУПІТ та кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної. Учасники конкурсу продемонстрували не тільки свої стартапи, але й бачення майбутнього розвитку своєї держави в економічній, соціальній та екологічній площинах. Сподіваємося, що саме це покоління, яке є цвітом нації, допоможе розвитку нашої країни!
Разом до Перемоги! Разом до відновлення країни!