Конкурс на кращу кімнату гуртожитків студентського містечка ПДАА

18 грудня 2013 року відбувся конкурс-огляд  на кращу  студентську кімнату гуртожитку. Від кожного гуртожитку  було подано по 3 кімнати. Мета   конкурсу  -   виявлення кращого досвіду організації житлово-побутових умов для проживання, навчання і відпочинку студентської молоді та активізації органів студентського самоврядування у формуванні здорового способу життя і активної життєвої позиції.

При оцінці кімнат особлива увага приділялася: санітарно-гігієнічному стану кімнати, організації правильної експлуатації наявної матеріально-технічної бази кімнати, забезпеченню умов для навчання й відпочинку, стану збереження майна, організації і проведенню ремонтів, естетичному оформленню кімнати.

Студенти дуже відповідально поставилися до конкурсу та старанно причепурили свої кімнати. Журі відзначило кращі кімнати студентських  гуртожитків.

Краща кімната гуртожитку №2  -   кімната №18, в якій проживають Ляшенко Є., Ванжула Д., Білаш Д. та Дробітько А. 

Краща кімната гуртожитку №3 -  кімната №3, в якій проживають Іванова Т., Рогоза Г. і Левченко А.

Краща кімната гуртожитку №5 – кімната №210а, в якій проживають Білан В. та Базильчук Є.

Краща кімната гуртожитку № 4а – кімната №313, в якій проживають Шмиголь В. і Бабич В.

Краща кімната гуртожитку №4б  -  кімната №820, в якій проживають Луць А. і Бондарь О.

Усіх переможців було нагороджено почесними подяками від ректора академії, професора Аранчій Валентини Іванівни!

Я дякую всім, всім учасникам цього прекрасного дійства, від щирого серця вітаю переможців і бажаю Вам вдалого навчання, найкращих друзів,щоб в вашій оселі завжди було затишно і комфортно, бо гуртожиток – це саме те місце, де проходить ваша молодість, ваше студентське життя, і це один з тих спогадів, який запам′ятається вам назавжди!Пам′ятайте, саме Ви є обличчями свого гуртожитку, свого затишного осередку. Так тримати, друзі, Ви – найкращі!

з любовю для студентів Фененко Яна

Діяльність: