Команда «Збірна механіків» зіграла у суперфіналі Студентської Ліги Сміху Києва

2 грудня у Києві відбувся суперфінал третього сезону Студентської Ліги Сміху Києва, право на участь у якому виборола команда інженерно-технологічного факультету ПДАУ «Збірна механіків» (Олександр Тарасовський, Іван Олексієнко, Сергій Шарко, Едуард Жук).

Загалом отримали можливість позмагатися в майстерності жартувати та увійшли до суперфіналу 8 команд. А оцінювали виступи студентів 10 зірок гумористичного простору України, серед яких і тренер команди «Збірна механіків» Олександр Степаненко з команди «Отдыхаем вместе».

Суперфінал складався з двох частин: перша – «полотно» на тему «Чемпіонські перегони»,  друга – «СТЕМ із зіркою». Разом зі «Збірною механіків» у цьому конкурсі грав Дмитро Зелінський, зірка команди «Отдыхаем вместе».

За результатами голосування зіркового журі, перемогу у третьому сезоні Студентської Ліги Сміху Києва вибороли неодноразові чемпіони – команда «Театр імені Павлова». Команда «Збірна механіків» носить почесне звання суперфіналіста, проте на досягнутому зупинятися не збирається!

Студенти та викладачі Полтавського державного аграрного університету вітають команду «Збірна механіків» із чудовим виступом на Студентській Лізі Сміху Києва та бажають успіхів і нових звершень!

А додатково про пригоди нашої команди в столиці на суперфіналі Студентської Ліги Сміху зовсім скоро зможете дізнатися в черговому випуску «Йо-Майо».

Діяльність: