Команда ПДАУ завітала до головного офісу «Аврора Мультимаркет»

 

Полтавський державний аграрний університет активно налагоджує співпрацю зі стейкхолдерами, що допомагає оптимізувати освітній процес, забезпечує студентів можливістю отримати практичний досвід та поглибити професійні знання, а також допомагає підвищити кваліфікацію викладачів.  
  
«Аврора Мультимаркет» — знаний бренд, що користується повагою українців не тільки, як мережа магазинів, а й надійний роботодавець, двері якого завжди відкриті для талановитої молоді.  
  
З метою налагодження тісної співпраці з «Аврора Мультимаркет» сьогодні до головного офісу цієї компанії завітав ректор ПДАУ Олександр Галич разом із представниками ректорату, зокрема директорами навчально-наукових інститутів, деканами факультетів, а також завідувачами кафедр ННІ ЕУПІТ.  
  
Під час гостинного прийому наша делегація на власні очі переконалася у високому рівні організації робочого процесу в «Аврора Мультимаркет», гарному ставленні до працівників та гідних умовах праці. Також ця компанія активно впроваджує інновації у виробничий процес, сприяє різноплановому розвитку співробітників та дбає про суспільство в цілому.  
  
Впевнені, що співпраця з таким потужним вітчизняним брендом стовідсотково буде корисною для наших студентів та викладачів, а ПДАУ зі свого боку покращить процес підготовки майбутніх фахівців, частина яких працюватиме й у «Аврора Мультимаркет».