Кольорова заробітна плата. Що нас очікує в майбутньому?

Якого кольору заробітна плата? На це питання намагалися знайти відповідь студенти Коледжу управління, економіки і права Полтавської державної аграрної академії та викладачі кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю ПДАА 10 грудня 2019 року під час проведення круглого столу «Кольорова заробітна плата. Що нас очікує в майбутньому?».

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся завідувач кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю, д.е.н., професор Плаксієнко В. Я. та заступник декана факультету обліку та фінансів ПДАА, к.е.н., доцент Дорошенко А. П.

 

Голова круглого столу – к.е.н., доцент, професор кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю Єрмолаєва М. В. – цікаво розповіла про заробітну плату як одну з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, роботодавців, держави, і безпосередньо впливає на рівень життя населення.

Кольорова заробітна плата. Що нас очікує в майбутньому? Питання актуальне для України, адже виплата зарплати в «конвертах» і водночас несплата податків – не поодиноке явище. То невже працівникові вигідно отримувати зарплату в «конверті»?

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: