Колектив Полтавського державного аграрного університету на чолі з Валентиною Аранчій вітає усіх спортсменів, тренерів та ентузіастів із Днем фізичної культури і спорту.

 
Це свято здоров'я тіла і духу, енергії, активності та цілеспрямованості! Саме тому в ПДАУ спорт має провідне значення. Серед студентської молоді Університету надзвичайною популярністю користуються футбол, гандбол, баскетбол і волейбол, що вирізняються захопливістю та надзвичайною видовищністю.
 
Також значна увага приділяється роботі спортивних секцій із настільного тенісу, гирьового спорту, пауерліфтингу, мініфутболу, легкої атлетики, аеробіки, боксу, боротьби, в яких студенти активно підвищують спортивну майстерність із різноманітних циклічних та ігрових видів спорту, єдиноборств.
 
Традиційно радує чисельних уболівальників чоловіча команда з волейболу, яка понад десять років  гідно представляє ПДАУ на змаганнях регіонального та національного рівнів.
 
Загалом викладачі кафедри фізичного виховання і спорту підготували 197 майстрівспорту, 7 заслужених майстрів спорту України, 17 майстрів спорту міжнародного класу, близько 300 
кандидатів у майстри спорту та багато спортсменів І–ІІІ розрядів. 
 
Серед відомих спортсменів сьогодення наші випускники та студенти Дмитро Мікуця, Євген Богодайко, Дмитро Виноградець, Іван Примаченко та багато інших.
 
Тож від щирого серця вітаємо наших викладачів, студентів і випускників-спортсменів із їхнім професійним святом та бажаємо їм міцного здоров'я, родинного добробуту й нових перемог у спорті та успіхів у вихованні майбутнього покоління чемпіонів!
 
Слава Україні! Разом до Перемоги!