Кількість стейкхолдерів ПДАУ невпинно зростає!

Ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр Галич та президент Громадської Спілки «Міжнародний Візійний Інститут Стратегічного Партнерства» Сергій Опря підписали Меморандум про співпрацю, який сприятиме налагодженю тісної співпраці між нашими установами. Підписання відбулось у рамках двох зустрічей, які пройшли 30 вересня та 3 жовтня.
 
Логічним продовженням цього кроку стане запуск акселераційних, інкубаційних та інших програм підтримки підприємницького та стартап руху; розвиток підприємництва та економіки України та Полтавщини; науково-освітньої, інноваційної підприємницької та стартап-екосистеми Полтави, Полтавської області та України, посилення міжнародної співпраці та інтеграції та інших активностей з цих напрямів. 
 
Гарант освітньої програми Підприємництво другого (магістерського) рівня вищої освіти, професор кафедри підприємництва і права Олена Таран-Лала та доцент кафедри підприємництва і права Наталія Дем’яненко підкреслили важливість такої співпраці у сприянні профорієнтації, стажуванні здобувачів вищої освіти та успішного розвитку спільних підприємств та проєктів. 
 
Сподіваємось, що співпраця та стратегічне партнерство принесе багато цікавих проєктів реалізованих у життя!