Інженерно-технологічний факультет долучився до загальноуніверситетського заходу «Тиждень академічної доброчесності»

Протягом 16–20 травня 2022 року у нашому закладі вищої освіти триває тиждень академічної доброчесності.

17 травня 2022 року  кафедра галузевого машинобудування організувала та провела тематичний семінар «Як навчитися академічному письму», орієнтований на здобувачів вищої освіти.

Розпочався захід із доповіді завідувача кафедри к. т. н., доцента Яхіна Сергія, який ознайомив присутніх із основними положеннями закладу вищої освіти, що регулюють правові взаємовідносини учасників освітнього процесу та спрямовані на дотримання принципів академічної доброчесності.

Доповідь асистентки кафедри, здобувачки вищої освіти за освітньо-науковим ступенем доктора філософії Скоряк Юлії була присвячена темі навчання академічному письму.

Голова науково-методичної ради к. т. н., доцент Попов Станіслав у своїй презентації детально зупинився на основних аспектах дотримання доброчесності під час написання кваліфікаційних робіт і курсових проєктів. Ознайомив учасників із результатами навчання на дистанційній платформі Prometheus, а також приділив увагу публікаційній активності.

Далі в роботі семінару взяли участь студенти, які представили свої доповіді, з-поміж яких варто відзначити виступи Федьків Олексія та Кольваха Дмитра.

Наприкінці семінару учасники подякували його організаторам і зазначили, що проведення заходів такого спрямування є досить корисним.

Аудиторія: 

Діяльність: