Інтелектуально-розважальна гра «З Україною в серці!»

 

28 вересня 2022 р. у рамках виховної роботи кафедра менеджменту ім. І. А. Маркіної організувала і провела інтелектуально-розважальну гру «З Україною в серці!» для студентів 1-го курсу спеціальності 073 Менеджмент.
 

Для роботи у складі журі на захід були запрошені такі представники Університету: Андрій ДОРОШЕНКО, к. е. н., доц., начальник навчального відділу ПДАУ; Тетяна ДЯДИК, к. е. н., доц., заступниця директора ННІ ЕУПІТ; Тетяна ВОРОНЬКО-НЕВІДНИЧА, к. е. н., доц., завідувачка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної; Олександр ПОМАЗ, к. е. н., доц., омбудсмен учасників освітнього процесу ПДАУ.
 

У патріотичному заході були використані різноманітні інтерактивні методи та завдання, які вимагали від учасників інтелектуальної обізнаності з історії та культури України. Команди надзвичайно цікаво підійшли до завдання «Якою ви бачите Україну через 10 років», яке нікого не залишило байдужим та вселило ще більшу надію на молоде покоління щодо розбудови української державності.
 

У надзвичайно напруженій боротьбі переможцями стали такі команди: «Мрійники» – диплом І ступеня, «Патріоти» – диплом ІІ ступеня, «Колоски» – диплом ІІІ ступеня.
Переможці конкурсу отримали не тільки цікаві та корисні призи, але й безліч позитивних емоцій.

Віримо в Україну!
Віримо в перемогу!