Гостьова лекція на тему «Місце та значення економічної експертизи в сучасних процесах функціонування національної економіки» від Полтавського НДЕКЦ МВС України

15 листопада 2023 року здобувачі вищої освіти 3-го та 4-го курсів за ОПП Облік і оподаткування відвідали гостьову лекцію на тему «Місце та значення економічної експертизи в сучасних процесах функціонування національної економіки», яку провів Сергій Марчишинець, завідувач відділу економічних досліджень Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Міністерства внутрішніх справ України. Лекція була спланована  відповідно до тематики освітніх компонент: «Економічний контроль», «Судово-бухгалтерська експертиза», «Фінансово-господарський контроль» і «Соціально-економічна безпека», які викладаються для здобувачів вищої освіти за ОПП Облік і оподаткування.

До заходу були залучені викладачі та студенти економічних спеціальностей та спеціальності 081 Право. Спікер заходу Сергій Марчишинець ознайомив студентів із діяльністю Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру та специфікою роботи його співробітників, висвітлив питання законодавчого регулювання економічної експертизи, схарактеризував основні її види та виокремив найбільш проблемні аспекти процедури проведення експертизи.

Особливість такого формату співпраці полягає у висвітленні практичних аспектів порушених питань. Лектор, використовуючи власний досвід роботи, компетентно відповів на запитання слухачів і навів конкретні приклади.

Кафедра обліку і оподаткування дякує організаторам та учасникам зустрічі за пізнавальний навчальний контент та активну участь стейкхолдерів в освітньому процесі.

Окрема подяка Збройним силам України за можливість навчатися і розвиватися!