Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти за ОПП Туризм

 

1 листопада 2023 року на кафедрі фінансів, банківської справи та страхування для здобувачів вищої освіти за ОПП Туризм було організовано гостьову лекцію з дисципліни «Основи туризмознавства» на тему «Організація туристичної діяльності» з директором туристичного агентства «Iren Tour» Іриною Нужною. Модераторами зустрічі були гарант ОПП Туризм доцент Юрій Тютюнник і лекторка доцентка Алла Рудич. Такий метод навчання сприяє налагодженню комунікації та співпраці між стейкхолдерами, науковцями та здобувачами вищої освіти. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Зі вступним словом до учасників зустрічі звернувся декан факультету, професор кафедри Олександр Безкровний, який підкреслив, що проведення подібних заходів є особливо актуальним, оскільки необхідно максимально наближати підготовку фахівців до вимог ринку праці та пропонувати роботодавцям кваліфікованих і перспективних працівників.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Лекція була актуальною, насиченою прикладами, оскільки відкриття власної справи у туристичній сфері та організація подорожей у період воєнного стану характеризуються рядом суттєвих і непростих проблем. Високий професіоналізм, компетентність і активність лекторки Ірини Віталіївни викликали позитивні враження та зацікавленість присутніх. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Слухачі мали змогу поставити запитання, висловити свої думки, отримати змістовні відповіді. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Активність здобувачів вищої освіти, інтерес до таких зустрічей мотивує професорсько-викладацький склад кафедри та факультету продовжувати практику проведення таких лекцій.