Формування і розвиток практичних умінь і навичок ЗВО на основі здобутих теоретичних знань

Студенти першого і другого курсів спеціальності Політологія факультету обліку та фінансів проходять свої навчальні практики, які передбачають формування і розвиток практичних умінь і навичок на основі здобутих теоретичних знань. Програма навчальних практик включає екскурсії в різноманітні установи та організації міста, які займаються публічною політикою і виступають нашими стейкхолдерами і потенційними роботодавцями. Так, майбутні політологи 23 червня 2021 року відвідали Комунальну організацію «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради, де, до речі, зараз проходять вже виробничу практику третьокурсники спеціальності Політологія.

Інститут розвитку міста представляє собою своєрідну платформу, на якій взаємодіють влада, бізнес і громадськість міста для вирішення нагальних проблем розвитку Полтавської територіальної громади. А враховуючи те, що вона суттєво збільшилася і кількісно, і просторово, то таких проблем значно додалося. Інститут розвитку міста є аналітичним центром, який здійснює інформаційне забезпечення діяльності міської ради

Працівники Інституту розповіли студентам про принципи і напрями його діяльності. Ця установа створює достатньо широкі можливості для реалізації професійних здібностей фахівцям з різних спеціальностей. І, зокрема, для політологів, оскільки аналітична діяльність є одним з її головних завдань.


Дякуємо директору Інституту розвитку міста Тетяні Іванівні Татаріній за організацію і проведення екскурсії.

Аудиторія: 

Діяльність: