Електронний каталог бібліотеки ПДАУ

Основою інформаційного обслуговування та базовим інформаційним продуктом бібліотеки в сучасних умовах є її електронний каталог. За своєю сутністю ЕК – це систематизована бібліографічна база даних, яка поєднує функції традиційних (алфавітного, систематичного, предметного, топографічного) карткових каталогів і картотек бібліотеки, забезпечує якісний, оперативний, багатоаспектний пошук інформації і надає її у зручній для користувача формі (як у роздрукованому вигляді, так і шляхом запису на електронні носії інформації) та в будь-якому режимі (при безпосередньому відвідуванні бібліотеки користувачем або в режимі on-line).

З 01.03.2021 р. в нашому навчальному закладі відкрито доступ до електронного каталогу з базою даних книжкового фонду та фонду періодичних видань бібліотеки університету з можливістю вільного доступу користувачів для самостійного пошуку інформації як за допомогою персонального комп’ютера, так і за допомогою смартфону або планшету з ОС Android.

За допомогою електронного каталогу можна здійснювати пошук документів, переглядати інформацію про них, накопичувати та роздруковувати результати пошуку. Шукати документи можна як за атрибутами (автор, назва, ключові слова, інші вихідні дані), так і за належністю документів до тієї чи іншої теми.

 

 

 

 

 

Мітки: 

Діяльність: