Друге засідання Ради експертного центру

26 листопада 2021 році у Полтавському державному аграрному університеті відбулось друге засідання Ради експертного центру “Milk Local Product”, який було створено на базі факультету Технології виробництва і переробки продукції тваринництва в рамках реалізації проєкту «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» (UniClaD) програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+.

До Ради Центру увійшли представники адміністрації Університету, науково-педагогічні працівники, представники місцевої влади та представники місцевих підприємств-стейкхолдерів.

З доповіддю щодо стрижневих аспектів реалізації проєкту виступив проректор з науково-педагогічної, наукової роботи, Олег Горб.

Оксана Кравченко доповіла про виконану Центром за II півріччя 2021 року роботу та її результати Раді Центру.

Представники місцевих підприємств-стейкхолдерів, Олег Чуб (Товариство з обмеженою відповідальністю «Ефективні системи у тваринництві») і фізична-особа підприємець Оксана Скок надали свої рекомендації щодо організації майбутньої співпраці.

Членами Ради Центру було одноголосно підтримано пропозицію прийняти до складу Ради Ніну Будник, завідувачку кафедри харчових технологій.

Підсумком засідання стало затвердження плану роботи експертного центру “Milk Local Product” на 2022 рік.