Долучайся до участі в онлай-проєкті «Базові правила безпеки в цифровому середовищі»

Наш університет став одним із закладів вищої освіти регіону, який долучився до реалізації освітнього проєкту CRDF Global, що реалізується за фінансової підтримки Державного департаменту США.

Основні цілі курсу, розробленого CRDF Global, – підвищення рівня обізнаності студентів щодо кіберзагроз і вдосконалення навичок кібергігієни.

Курс є безкоштовним і складається з десяти коротких навчальних відеомодулів загальною тривалістю 60 хвилин. Під час його проходження є можливість ознайомитися з такими модулями:• Головні помилки користувачів, і як зловмисники отримують доступ до персональних даних.

• Безпечне використання мобільних телефонів.

• Захист від атак комп’ютерних хакерів.

• Навіщо шахраям електронна пошта.

• Як налаштувати соцмережі для безпечного користування.

• Чому інтернет небезпечний.

• Які програми для комп’ютерів і мобільних телефонів шкідливі й чому хакери їх створюють.

• Що таке фейкові новини.

Підсумковий 11-й модуль являє собою тестування. Відповівши на понад 80 % запитань, студент отримує іменний сертифікат про успішне проходження курсу (англійською чи українською мовами, залежно від мови, якою вказано прізвище та ім’я при реєстрації).

ЯКЩО ТИ СТУДЕНТ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ, ТО ЗАРЕЄСТРУЙСЯ, ПРОЙДИ ГОДИННИЙ КУРС НАВЧАННЯ З 10 МОДУЛІВ І ОТРИМАЙ СЕРТИФІКАТ!

При реєстрації обирай Полтавський державний аграрний університет і зазначай свою спеціальність.

Адреса реєстрації: https://cybereducation.org/mc/index.php/usr/login/registration

Інструкція щодо проходження курсів: https://www.pdau.edu.ua/sites/default/files/node/12373/instrukciyadlyakorystuvachivkursiv2023compressed.pdf

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора взаємодії з CRDF Global від університету, керівника Центру впровадження Індустрії 4.0 ПДАУ Володимира МУРАВЛЬОВА (E-mail: volodymyr.muravlov@pdaa.edu.ua, +38(050)761-90-85 (+Телеграм, +Viber, +Signal).

 

Аудиторія: 

Діяльність: