Додаткові можливості для студентів ПДАУ, які обрали спеціальність 274 Автомобільний транспорт

 

Важливе завдання сучасної вищої освіти — нерозривний зв'язок теорії з практикою. Саме з цією метою Полтавський державний аграрний університет активно залучає до освітнього процесу стейкхолдерів, які забезпечують проходження студентами виробничих практик, сприяють оптимізації навчальних програм і надають випускникам можливість працевлаштуватися за обраною спеціальністю.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Підписання меморандуму та договору про співробітництво між нашим Університетом і ПРАТ "Полтава-Авто" — одним з найбільших і найдосвідченіших операторів в Полтавській області, що надає послуги з продажу нових автомобілів, а також з обслуговування і ремонту вже понад 15 років — це вкрай актуально для нас, оскільки вже другий рік поспіль ми проводимо набір студентів на нову спеціальність — 274 Автомобільний транспорт.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
На зустріч із ректором ПДАУ Олександром Галичем прибули генеральний директор ПРАТ "Полтава-Авто" Едуард Кліновський і його заступник з сервісу та продажу запасних частин Максим Ревенко. Своїми підписами керівники ПДАУ та ПРАТ "Полтава-Авто" скріпили давнє партнерство. Також на підписанні були присутні декан інженерно-технологічного факультету Олександра Біловод і представники ІТФ, для яких ця співпраця вкрай важлива задля більш ефективної підготовки студентів.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
ПРАТ "Полтава-Авто" надає широкий спектр послуг для автомобілістів, зокрема технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів, продає деталі та приладдя для автотранспортних засобів, проводить технічні випробування та дослідження тощо. Тож кожен студент ІТФ, який обрав для себе спеціальність 274 Автомобільний транспорт, матиме додаткові можливості для набуття практичного досвіду та працевлаштування.