До Всесвітнього дня здоров’я

Починаючи з 1950 року, 7 квітня людство щорічно відзначає Всесвітній день здоров’я. Цього дня 1948 року набрав чинності Статут Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Усі заходи, які організовують до Всесвітнього дня здоров’я, спрямовані на мотивування і досягнення найвищого рівня показників здоров’я.

За визначенням ВООЗ, здоров’я – це не тільки відсутність хвороб або фізичних дефектів, а стан повного фізичного, психічного та соціального благополуччя. Те, що здоров’я – найцінніший дар для повсякденного, соціального і суспільного життя кожної людини, особливо гостро відчуваємо зараз, під час вибуху  пандемії коронавірусної інфекції COVID-19, яка охопила весь світ.

Психологічна служба ПДАА на перший тиждень квітня запланувала проведення круглого столу, присвяченого святкуванню Всесвітнього дня здоров’я, але у зв’язку з тривалим карантином, нагальні питання збереження та відновлення здоров’я розглянемо на платформі сайту психологічної служби в рамках творчої майстерні «Здоров’я – це наш безцінний дар!»

Пропонуємо для обговорення такі теми: «Оздоровчі практики щодня», «Раціональне харчування», «Самомасаж», «Дихальні оздоровчі практики», «Стежимо за станом серцево-судинної системи», «Як впоратись із безсонням?», «Психосоматика», «Техніка миттєвого зцілення», «Адаптаційний потенціал людини» та ін.

        

Якщо у Вас є пропозиції чи запитання, просимо звертатися на сайт психологічної служби у рубрику «Запитання до практичного психолога».

 

Аудиторія: 

Діяльність: