До послуг студентів ПДАУ відтепер лабораторія вебтехнологій та хмарних обчислень

17 грудня у Полтавському державному аграрному університеті урочисто відкрили навчально-дослідну лабораторію вебтехнологій та хмарних обчислень для здобувачів вищої освіти ступенів бакалавра та магістра за програмою Управляючі інформаційні системи спеціальності 126 Інформаційні системи та технології.
Участь в урочистостях взяли представники Полтавської ОДА, адміністрації Університету, навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій і професорсько-викладацький склад кафедри інформаційних систем та технологій.

Тож у межах програми розвитку навчально-матеріальної бази Полтавського державного аграрного університету на кафедрі інформаційних систем та технологій навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій обладнали аудиторію № 203 сучасною комп’ютерною технікою та підготували комунікації для започаткування роботи ультрасучасної аудиторії з метою проведення навчальних занять зі здобувачами вищої освіти за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології та проведення досліджень з питань створення і тестування веборієнтованих ІТ-продуктів і розроблення прикладних сервісів для хмарних платформ.
Функціонування цієї лабораторії сприятиме ґрунтовному вивченню навчального матеріалу, адже саме тут студенти зможуть випробовувати теорію на практиці.
Полтавський державний аграрний університет і надалі працюватиме над тим, щоб розширювати можливості для надання якісних освітніх послуг здобувачам вищої освіти.