До ПДАУ завітали журналісти американської телекомпанії NBC News!

Про те, як опікуються внутрішньо переміщеними особами в Полтавському державному аграрному університеті, зацікавилися навіть журналісти новинного телевізійного каналу США. 

Сьогодні знімальна група NBC News особисто познайомилась із родинами, які були вимушені покинути свої міста і шукати прихисток у Полтаві. 
 
Для десятків сімей внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у гуртожитках ПДАУ з початку війни, наш заклад став надійним тилом і другою домівкою. Адже для нас чужої біди не буває!  Протягом цих місяців декілька сімей поповнилися малечею, також є родини, які очікують на народження дитини. 
 
Саме про те, в яких умовах живуть переселенці, як організовано безплатне харчування та дозвілля, розповіли знімальній групі перший проректор Олександр Галич, проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб і начальниця відділу міжнародних зв’язків Тетяна Капіталова. 
 
Дякуємо американським журналістам із NBC News за те, що вони не залишаються осторонь реальних подій, які відбуваються в нашій державі. У війні росії проти України журналісти цілодобово ведуть боротьбу на інформаційному фронті. Їхня зброя — чесна та правдива інформація!