До Дня міста Полтава

 

Полтавський державний аграрний університет став прихистком для понад 120 родин внутрішньо переміщених осіб, якими гостинно опікується колектив нашого освітнього закладу.

Напередодні Дня міста Полтава психологічна служба та бібліотека ПДАУ провели для дітей із родин, які вимушено залишили свої домівки, святковий захід "Полтава в малюнках". Діти і наші студенти презентували свої малюнки, присвячені найулюбленішим пам'яткам Полтави, та скомпонували виставку своїх робіт.
 
Усі присутні мали змогу взяти участь у вікторині Пам'ятники Полтави переглянути книжкову виставку з добіркою літератури про історію Полтави й Полтавщини та видатних полтавців, а також подивитися виступ Зразкового хореографічного колективу "Зоряна" (керівник – Дмитро Денисенко). Для дітей була організована розважальна програма. Тоді як малеча брала участь у флешмобі, дорослі теж знайшли собі заняття – складання пазл-мапи України. Захід подарував усім присутнім приємні враження та позитивні емоції!
 
Дякуємо представникам ННІ економіки, управління, права та інформаційних технологій, факультету ветеринарної медицини та відділу маркетингу, які активно долучилися до проведення заходу. Полтавський державний аграрний університет і надалі робитиме все можливе, щоб наші гості відчували захищеність, допомогу та психосоціальну підтримку, перебуваючи в Полтаві.