День Європи в ПДАУ: відзначення працівників, які роблять Україну ближчою до ЄС

 
Сьогодні, 9 травня, українці як і  мільйони європейців відзначають День Європи – свято, що символізує мир, єдність і спільні цінності, які об’єднують наш континент. Цього року воно має особливе значення, адже Україна робить рішучі кроки на шляху до євроінтеграції, долаючи численні виклики та демонструючи свою непохитну стійкість.
 
З нагоди Дня Європи ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр Галич і голова профспілки ПДАУ Юлія Радочіна відзначили грамотами працівників відділу міжнародних зв’язків, Центру європейської освіти та іноземних мов і працівників офісу міжнародної освіти за зміцнення традицій і цінностей України як європейської країни, формування позитивного іміджу країни в контексті євроінтеграційного курсу. Завдяки їхній праці ПДАУ активно інтегрується в європейський освітній та науковий простір, розширює міжнародні зв’язки, реалізує спільні проєкти з європейськими партнерами, а також готує висококваліфікованих фахівців, які успішно конкурують на міжнародному ринку праці.
 
Ректор і голова профспілка Університету висловлюють щиру подяку всім працівникам, які роблять свій вагомий внесок у зближення України з Європою. 
 
Спільно ми будуємо сильну, вільну та європейську Україну!