День відкритих дверей у Держаудитслужбі

8 липня Північно-східний офіс Держаудитслужби в Полтавській області гостинно відчинив двері для студентів факультету обліку та фінансів. Майбутні фінансисти і бухгалтери разом з викладачами кафедри економічної теорії та економічних досліджень дізналися багато цікавого про діяльність Державної аудиторської служби і специфіку роботи її співробітників. Не менш важливими за здобуті знання для відвідувачів стали отримані враження від спілкування з колективом служби, її надзвичайно привітними й доброзичливими працівниками.

Здобувачі вищої освіти отримали унікальну можливість на власні очі побачити робочі місця працівників управління, почути історії професійного зростання її провідних фахівців, які запевнили що завжди готові допомогти молодим майбутнім колегам.

 

Наразі наші заклади тісно співпрацюють, зокрема студенти ПДАУ мають можливість пройти виробничу практику в Держаудитслужбі, а випускників запрошують до участі в конкурсах на вакантні посади. Проведений День відкритих дверей дійсно мотивував молодих людей спробувати свої сили у непростій, але надзвичайно відповідальній і перспективній роботі державних аудиторів. Саме тому неабиякий інтерес викликала інформація стосовно проведення конкурсу на заміщення вакантних посад, а також про професійні та особистисні компетентності, необхідні аудиторам.

Щиро дякуємо співробітникам Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області, зокрема Писаренко Ларисі Володимирівні та Ткачу Сергію Олександровичу за проведену екскурсію!

 

Аудиторія: 

Діяльність: