Члени профспілки ПДАУ відвідали «Парад тюльпанів»

27 квітня первинна профспілкова організація Полтавського державного аграрного університету на чолі з її головою Юлією Радочіною  організувала поїздку для своїх членів на видовищне свято «Парад тюльпанів», яке відбулось у Добропарку, що в селі Мотижин Київської області.

 
Добропарк було створено в 2020 році для сімейного відпочинку. На той час  на території парку вже росло  понад 1 млн тюльпанів 70 сортів, трави на 13 га газонів, понад 25 тис. кущів  лаванди, 200 тис. бегоній, 100 тис. петуній, 1 млн ліатрісу тощо. Також було висаджено 14 тис. дерев і кущів, а всього планується посадити 10 млн  рослин різних видів.
 
Під час подорожі 50 наших колег мали змогу прогулятися територією Добропарку та насолодитися мальовничими краєвидами, що потопають у безлічі тюльпанів різноманітних сортів і кольорів; зробити фото на пам’ять на тлі неперевершених квіткових композицій, перепочити в затишних зонах відпочинку, насолодитися атмосферою весни, а також провести  невимушено час, спілкуючись один з одним.