Чергова зустріч магістрів освітньо-професійної програми Харчові технології зі стейкхолдерами

Кафедра харчових технологій, враховуючи взаємну зацікавленість у тісній співпраці між стейкхолдерами, магістрами та викладачами, які забезпечують підготовку магістрів за ОП Харчові технології, організувала чергову зустріч магістрів зі стейкхолдерами на їхніх підприємствах.
Разом із магістрами у цих виїзних зустрічах брали участь гарант програми д. т. н., професор В. Сукманов, завідувачка кафедри харчових технологій к. т. н., доцентка Н. Будник і кураторка групи к. с-г. н., доцентка Т. Кодак.
На зустрічі з начальницею науково-дослідного центру випробування харчової продукції ДП «Полтавастандартметрологія» Надією Ремізовою обговорювалися особливості сучасних методів досліджень харчових продуктів і перспективи проходження науково-дослідної практики на цьому підприємстві.
Головна спеціалістка відділу безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Наталія Катеренчук розповіла про сучасні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів і нормативні документи, які регламентують ці вимоги.
Директор ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3» Руслан Коломієць розповів про сучасний стан виробництва хлібобулочних виробів у Полтаві та особливу роль лабораторії підприємства у забезпеченні високої якості продукції підприємства.
Слід зазначити, що зустрічі зі стейкхолдерами суттєво впливають як на оновлення змісту освітніх програм, так і на розуміння магістрами завдань, які стоять перед ними як майбутніми науковцями в галузі харчових технологій.

Обговорення особливостей лабораторних досліджень у галузі харчових технологій з начальницею науково-дослідного центру випробування харчової продукції ДП «Полтавастандартметрологія» Надією Ремізовою

Зустріч із директором ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3» Русланом Коломійцем